torstai 20. heinäkuuta 2017

Update

Tämän hetken kuulumisia.

Töissä on meneillään kesäsesonki ja tuntuu ettei millekään muulle jää aikaa. Syöminen on epäsäännöllistä, sillä taukoa ehtii pitää työpäivän aikana maksimissaan 20 minuuttia ja sitten pahimpaan nälkään tulee napsittua ranskalaisia ja muita herkkuja. Ei hyvä. Motivaatio työn ulkopuoliseen liikkumiseen ollut aika nollassa viime aikoina, sillä tuntuu että energiaa ei vain riitä. Lisäksi säät on ollut todella huonot viimeaikoina, sateella ei vain huvita mennä ulos!

Ruokailun seuraamiseen otin käyttöön uuden apuvälineen, Fatsecret sovelluksen. Muutaman päivän käytön jälkeen olen ainakin tykännyt, ruokien lisääminen sovellukseen on helppoa ja tuloksia pystyy seuraamaan näppärästi. Aiemmin en ole laskenut kaloreita, joten mielenkiintoista nähdä, miten paljon niitä todellisuudessa tulekaan nautittua.

Paino on pysynyt suurin piirtein samoissa lukemissa nyt viime viikkoina, tosin päivittäin se vaihtelee +/- 2 kiloa. Odottelen tässä kuumeisesti kesälomaa, joka alkaa reilun viikon päästä, ehkä silloin löydän taas sen kadonneen motivaationi!Yritän repiä jostain aikaa myös uusien (mielenkiintoisempien) blogikirjoitusten laatimiseen. Nyt kuitenkin vapaapäivä hyötykäyttöön, musiikit soimaan ja imurin varsi heilumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti